Over ons

 

 

Neem contact met ons op
Bel: 0578 572615
E-mail: info@geldersservicebedrijf.nl

Al meer dan vijftig jaar allround service

Het Gelders Service Bedrijf is in 1971 opgericht door de heer J. Schoemaker. De werkzaamheden die het bedrijf destijds uitvoerde bestonden voornamelijk uit het onderhouden en aanleggen van luchtverwarmingsinstallaties. In 1978 werd de eerste monteur, een allround loodgieter in dienst genomen. Direct daarna zijn de werkzaamheden uitgebreid met de aanleg en het onderhoud van gas-, water- en rioleringsinstallaties. Tevens werden er dak- en zinkwerkzaamheden uitgevoerd. Onze klanten bevonden zich, met name door het onderhoud van luchtverwarminigsinstallaties door heel Nederland.

In april 1996 heeft Rik Schoemaker het bedrijf van zijn vader overgenomen. In januari 2000 is Geert Schoemaker, tot dan bedrijfsleider medevennoot geworden. Inmiddels zijn er 10 medewerkers in dienst.

In de loop der jaren zijn de werkgebieden aanzienlijk uitgebreid. Inmiddels kunnen alle technische installaties in zowel woningen als kleine utiliteit worden aangelegd en onderhouden. Voordeel voor de opdrachtgever, zowel particulier als aannemer is één aanspreekpunt voor alle disciplines.

Ons team

Rik Schoemaker

Geert Schoemaker

Jantine Klopman

Albertine van Niersen

Lex Schoemaker

Gerard Hofman

Theo Schimmelpennink

Karel Mol

Niek Scholten

Sander Schijf

Stefan Veldwijk

Julian Smit

Jarmo de Wilde

Rick de Boer

Leandro van Norel

Ali Malaki

Rostam Hosseini

Adresgegevens

Oude Apeldoornseweg 77
8171 LV Vaassen
Telefoon 0578 572615

Gelders Service Bedrijf

Oude Apeldoornseweg 77
8171 LV Vaassen
Tel. 0578 572615
info@geldersservicebedrijf.nl

Share This