Gelders Service Bedrijf - Verwarming

 

U wilt er toch warmpjes bijzitten?


Het aanleggen, repareren en onderhouden van verwarmingsinstallaties behoort tot onze belangrijkste werkzaamheden. Gelders Service Bedrijf is bekend met een verscheidenheid aan installaties, van woninginstallaties tot klimaatbeheersing in kantoor- en bedrijfspanden . Wij kunnen u goed adviseren over verschillende mogelijkheden.

Gelders Service Bedrijf installeert veelal Remeha, Nefit en Atag cv-ketels. Onze ervaringen met deze fabrikanten zijn erg goed. Van beide fabrikaten hebben wij de meest essentiële onderdelen op voorraad zodat een eventuele storing adequaat kan worden opgelost. Gelders Service Bedrijf is bij beide fabrikanten aangesloten bij de dealerorganisatie, waardoor u aanspraak kunt maken op de uitgebreide garantievoorwaarden.

In de eerste jaren van het bestaan van Gelders Service Bedrijf bestonden de belangrijkste werkzaamheden uit het aansluiten en onderhouden van luchtverwarmers. Nog steeds hebben wij veel kennis en ervaring op dit gebied. Naast de luchtverwarmers die worden toegepast in de particuliere markt plaatsen en onderhouden wij tevens luchtverwarmers in de utiliteitssector. 

Ook op het gebied van duurzame energie heeft Gelders Service Bedrijf ruime ervaring. Naast veel voorkomende zonlichtsystemen, warmteterugwininstallaties en lage-temperatuurverwarming hebben wij projecten gerealiseerd met warmtepomp installaties.Voorzijde bedrijfspand 002 klein1

 

Gelders Service Bedrijf B.V.

Oude Apeldoornseweg 77
8171 LV Vaassen
Tel. 0578 572615
info@geldersservicebedrijf.nl